mobiel menu openen

Lid worden

We hebben drie verschillende soorten lidmaatschap.

Het alles -1lidmaatschap houdt in, lid van de verenging, het clubblad digitaal, lid van de KWBN, het magazine wanden en de L.P.W. De contributie is € 32.

Het basis lidmaatschap houdt in, lid van de vereniging, het clubblad digitaal en lid van de KWBN. De contributie is € 26,50.

Het ondersteund lidmaatschap houdt in, lid van de verenging en het clubblad digitaal. De contributie is € 16.

De contributie wordt vast gesteld tijdens de ledenvergadering. Onze vereningsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie moet voor 1 oktober worden overgemaakt i.v.m. ledenadministratie van de KWBN.

Wil je lid worden of meer informatie klik op de knop contact

Wandelvereniging Bargermarke

Laan van de Iemenhees 59
7823 JE Emmen

06 307 404 33
wandelverenigingbargermarke@gmail.com
Ons laatste nieuws
De eerste tocht van de Winterserie

Afgelopen weekend  is onze tocht van de winterserie geweest.We kijken terug op een geslaagd wandelweekendHier onder kunnen jullie de fotoreportage zien van de heren van 2wild Onze fotoreportage van de eerste tocht van de Winterserie 2019-2020 https://photos.app.goo.gl/HeMtZekGFjXjuWb97

> lees verder
Vrijwilligers gezocht

Wij als wandelvereniging Bargermarke zijn op zoek naar vrijwilligers, met name voor het veldwerk. Dit betekent controleren van de wandelroutes en ophangen van pijlen een dag voorafgaand aan de wandeltocht. Vind je het leuk om te wandelen en heb je zin....

> lees verder
TOP