mobiel menu openen

Jubileumtocht en Rabo ClubSupport

Jubileumtocht

We zijn enige tijd bezig geweest om te kijken of we onze jubileumtocht volgens de toen geldende coronamaatregelen door konden laten gaan.

We dachten het goed voor elkaar te hebben. Helaas blijkt nu, na de aanscherping van de regels vanuit de overheid en ook de gemeente, dat we hier niet aan kunnen voldoen.

Daarom zien we geen andere mogelijkheid dan deze tocht af te lassen.

Onze jubileumtocht gaat dus helaas niet door.

Rabo ClubSupport

Dit jaar hebben we ons aangemeld voor Rabo ClubSupport op een moment dat bovenstaande nog niet bekend was. Het geld dat we mogelijk via Rabo ClubSupport ontvangen, hadden we willen gebruiken voor de extra kosten die nodig zouden zijn voor het organiseren van een wandeltocht in coronatijd.

We willen in de toekomst nog steeds wandeltochten organiseren en we verwachten dat de extra beschermingsmiddelen dan ook nog nodig zijn.

Daarom roepen we iedereen, die lid is van Rabobank Emmen-Coevorden, op om zijn/haar stem uit te brengen op onze vereniging.

Wandelvereniging Bargermarke

Sieversmaat 9
7761 GA Schoonebeek

06 307 404 33
wandelverenigingbargermarke@gmail.com

KvK nr: 40048656
Ons laatste nieuws
wv Bargermarke 50 jaar

Vandaag bestaat wv Bargermarke 50 jaar. Dit jubileumjaar hadden we ons heel anders voorgesteld. Er waren een aantal activiteiten gepland, maar helaas hebben we alles moeten annuleren vanwege de coronapandemie.  Gezondheid gaat boven alles. Toch....

> lees verder
Jubileumtocht en Rabo ClubSupport

Jubileumtocht We zijn enige tijd bezig geweest om te kijken of we onze jubileumtocht volgens de toen geldende coronamaatregelen door konden laten gaan. We dachten het goed voor elkaar te hebben. Helaas blijkt nu, na de aanscherping van de regels vanuit....

> lees verder
TOP